HATAY / ANTAKYA - Latife Hanım Anaokulu

Latife Hanım Anaokulu

Güllü Bahçe Mah.Silahlı Kuvvetler Caddesi No13 Merkez/HATAY03262230072
Vizyon
VİZYON Latife Hanım Anaokulu okul öncesi eğitimi alanında, yapılan çalışmaları takip ederek kendisini sürekli yenileyen geliştiren bir kurumdur. Bu süreçte: - Kendi öğrenme sürecine aktif olarak dahil olan, öğrenme süreçlerini planlayan, sürecin sorumluluğunu üstlenen, - Sorun anlarında kendine özgü metotlar sergileyen, çözüme yönelik adımları çekinmeden atabilen, - Çevresine duyarlı, paylaşmayı özümsemiş, empati becerileri gelişmiş, farklı iletişim kanallarını kullanan, - Olumlu düşünen, canlıların temel yaşam hakkına saygı duyan çocuklar yetiştirmek hedeflerimizdir.
Misyon
MİSYON Okul Öncesi Eğitimin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda 3 - 6 yaş çocukların tüm alanlardaki gelişim ihtiyaçlarını giderebileceği sosyal- fiziksel ortam okulumuzda yaratılmıştır. Çocukların kendini en iyi şekilde ifade edebilmelerine olanak sağlayan çoklu zeka teknikleri uygulanmaktadır. İnsan haklarına saygılı, kendisiyle ve doğayla barışık, mutlu çocuklar yetiştirmek için; okul ve hayatı birleştirici çalışmalar sıklıkla düzenlenmektedir. Yaratıcılığı artırmak, bağımsız iş yapabilme yetisini geliştirmek için kurumumuzda yapılandırılmamış materyaller kullanılmaktadır.
Sabah : 07;:30 / 12:30 Öğlen : 12:30 / 17:30
Merkezi Sİstem Klima